Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 7.1/10
(7 glasova)

OPIS

Romantična komedija o sportašu koji je ozlijedio nogu, pa mu treba pomoćnik, a umjesto pomoćnika dobije pomoćnicu, sitnu kao vrabac...
Laurel Welk (E. Kinney) traži novu cimericu, jer se njezina prijateljica i cimerica Gina udaje. Na oglas se javlja simpatična Patty koja ima samo pet minuta vremena da se predstavi, jer ima posao koji joj ne da predaha: ona je osobna asistentica poznate manekenke. Kako je Laurel, koja je diplomirala modni dizajn, bez posla i bez novca, Patty joj obeća da je može preporučiti u agenciji preko koje je i ona zaposlena. Nogometaš Danny Holland (J. Reardon) slomio je nogu, pa nekoliko tjedana mora mirovati i ići na rehabilitaciju. Za to vrijeme treba mu pomoć i on se javlja agenciji koja mu može poslati odgovarajuću osobu. U agenciji taj časa nemaju idealnu osobu, pa šalju Laurel, koja tvrdi da će dati sve od sebe. Danny je vidno razočaran kad vidi da su mu poslali djevojku, i to sitnu i naoko nejaku. No, Laurel je odlučna i mnogo jača nego što izgleda.

Slike

Ljubav se vraća u igruLjubav se vraća u igruLjubav se vraća u igru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.