OPIS

Usred noći u stan Juliane Schubert (C. Peters) i njezinog dečka Philippa (F. Knopp) upadaju specijalni policajci, uhite Juliane i vode je u postaju pod optužbom za terorističko djelovanje. Isprva Juliane vjeruje da je u pitanju nesporazum koji će brzo biti riješen, no zbivanja je demantiraju. Sve ukazuje na njezinu nedvojbenu krivnju: na njezino ime unajmljen je stan u kojemu su nađeni planovi za konstrukciju bombe; novac s njezinog računa prebačen je na račun terorističke organizacije; na njezino ime unajmljivana su sumnjiva vozila. Juliane počinje shvaćati da je netko jednostavno ukrao njezin identitet, no policija joj ne vjeruje. Iako na slobodi, ona živi u mreži kojoj ni sama ne može pojmiti razmjere: ne može dignuti novac s računa, ne može otputovati na službeni put, nema više ni povjerenje poslodavca, te je suspendirana. Počinje osjećati kako je netko danonoćno prati, u sve oko sebe sumnja i sama počinje istraživati.
Ovaj napet triler govori o iskustvu koje se, u eri vladavine interneta, svakome od nas može dogoditi. Iako djeluje nevjerojatno, teško je dokazati vlastitu nevinost ako ti netko ukrade sve po čemu u društvu postojiš.
Film je osvojio nagradu Njemačke televizijske akademije za montažu i zvuk.

Slike

U hakerskoj mrežiU hakerskoj mrežiU hakerskoj mreži

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Huligani bijelih kragni (2012)

    image
    11.20: CTV Music
  • Ovo je Engleska (2006)

    image
    Ovo je Engleska: Mods, New Romantics i Skinheads glavne su supkulturne grupe mladih, ranog engleskog ljeta 1983. g. Mladi 12-ogodišnji Shaun besciljno sam luta i...
  • Opasno miran kraj (2015)

    image
    Pierre Hunter (Anton Yelchin), barmen nepokorena optimizma, vraća se u rodni grad nakon smrti roditelja. Kad mu se svidi tajanstvena Stella (Zooey Deschanel),...
  • O, milosti (2019)

    image
    Šef policije u sjevernoj Francuskoj pokušava riješiti slučaj u kojem je starica brutalno ubijena.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.