Ocjena: 4.3/10
Ocjena korisnika: 9.1/10
(13 glasova)

OPIS

Pridružite se Papiju i njegovoj obitelji na selidbi u luksuzni hotel na Beverly Hillsu, opremljen luksuznim psećim toplicama. No u psećem raju nastanu problemi kad se najmanja Rosa osjeti zapostavljenom od ostatka obitelji.
Papi se vraća i spreman je na zabavu! Studio koji vam je donio „Čivavu s Beverly Hillsa“ poziva vas na završnu proslavu prijateljstva i obitelji: „Čivavu s Beverly Hillsa 3: Viva la fiesta!“ Pridružite se Papiju i njegovoj dvonožnoj i četveronožnoj obitelji na selidbi u mondeni hotel na Beverly Hillsu, opremljen luksuznim psećim toplicama. No u psećem raju nastanu problemi kad se najmanja Rosa osjeti još manjom i neposebnijom nego ikad. Sada je na Papiju da pomogne Rosi da pronađe i proslavi svoju unutarnju snagu, koja se ispostavi većom nego što je ikad sanjala. Prepuna smijeha, ljubavi i uzbuđenja, ovo je zabava za cijelu obitelj!

Slike

Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3Čivava s Beverly Hillsa 3

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.