poster

Nema zemlje za starce

No Country for Old Men (2007)

Režiser: Ethan Coen, Joel Coen
TV1000 Balkan | 16. 5. 2024. | 21:00

Ocjena: 8.2/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(122 glasova)

OPIS

Jedno otkriće može promijeniti tvoj život. Jedna ga pogreška može uništiti. Nema zemlje za starce je hipnotička priča dobitnika Oscara Joela i Ethana Coena, temeljena na priči dobitnika Pulitzera Cormaca McCarthya. Vrijeme je današnje, kad su konjokradice zamijenili šverceri drogom, a mali gradovi postali strelišta. Priča počinje kad Llewelyn Moss pronađe kamionet okružen mrtvacima. U njemu se nalaze velika količina heroina i 2 milijona dolara. Moss uzme novac i pokreće lavinu nasilja koju zakon ne može zaustaviti.

Slike

Nema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starceNema zemlje za starce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.