OPIS

Carmine je stari pjevač čiji se život promijenio nakon nesreće koja mu je unakazila lice i prikovala ga za invalidska kolica. Otada sanja da se vrati u kazalište koje ga je proslavilo. Jedina je zapreka njegova sestra Nina.
Carmine je stari napuljski pjevač čiji se život promijenio nakon nesreće koja mu je unakazila lice i prikovala ga za invalidska kolica. Od nesreće njegovi su san i cilj bili da se vrati u kazalište koje ga je proslavilo i da si priliku da osvojiti nagradu za najboljeg pjevača napolitanske glazbe. Najveća zapreka u svemu tome bit će Nina, Carmineova sestra.

Slike

Grimasa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Maid Of Honor (2017)

    image
    Sometimes the maid of honor not only takes care of the flower´s color in the wedding.
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • Uvek spremne žene (1987)

    image
    Sedam žena, sedam gubitnica. Nezaposlene, bez krova nad glavom, bez porodice, bez uzvraćene ljubavi. U kontaktu i sudaru sa svetom, uglavnom svetom muskaraca, one...
  • Zovem se Sarah (2007)

    image
    Sari Winston (Jennifer Beals) u ljubavnoj je vezi najteže skupiti hrabrost da Charlieju, čovjeku kojeg voli, prizna da nije alkoholičarka. Sarah je prateći...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.