poster

Stanarina

Rent (2005)

Režiser: Chris Columbus

Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 6/10
(6 glasova)

OPIS

Revolucionarna rock-opera NAJAMNINA priča je o skupini njujorških boema koji teško žive u suvremenom East Villageu u New Yorku. Ovi prijatelji teže priznanju i prihvaćanju dok se bore sa siromaštvom i AIDS-om.
Revolucionarna rock-opera Jonathana Larsona, nagrađena Pulitzerom, priča je o skupini njujorških boema koji se nastoje izraziti kroz svoju umjetnost i „mjere svoj život ljubavlju“. U oporom East Villageu ovi prijatelji teže priznanju i prihvaćanju dok se bore sa siromaštvom i AIDS-om. Među njima su skladatelj (Adam Pascal), njegova susjeda, striptizeta (Rosario Dawson), njezin cimer filmaš (Anthony Rapp), njegova djevojka plesačica (Idina Menzel), koja ga je nedavno ostavila zbog žene, odvjetnice (Tracie Thoms), profesor filozofije (Jesse L. Martin), njegova srodna duša (Wilson Jermaine Heredia) i njihov bivši prijatelj, a sada vlasnik kuće (Taye Diggs).

Slike

StanarinaStanarinaStanarinaStanarinaStanarinaStanarinaStanarinaStanarinaStanarinaStanarina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.