Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasova)

OPIS

In memoriam: Đorđe jelisić (1925 - 2016.)
Povodom smrti velikog srpskog glumca Đorđa Jelisića, RTS večeras, na Drugom programu sa početkom od 21.00, prikazuje jednu od svojih antologijskih TV drama "Čep koji ne propušta vodu", u kojoj je Đorđe Jelisić ostvario jednu od svojih najznačajnijih televizijskih uloga.
Ova drama je priča o želji dvoje supružnika koji ne mogu imati dete da eventualno jedno usvoje. Oni to i učine i, nakon niza peripetija, ostvaruju punu bračnu sreću. Ali, situacija sa statusom deteta kao njihovog usvojenika počinje postepeno da se menja... Drama je više puta nagrađivana u zemlji i inostranstvu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Monopoly of Stupidity (2017)

    image
    Miguel, a 27th young man, woke up one morning with the job of processing his death father intestate succession certificate. When he arrive to the registration...
  • Mirna ulica (1917)

    image
    Charle Chaplin-mirna ulica
  • The Railrodder (1965)

    image
    Buster Keaton plays a proper Englishman who jumps off a bridge into the Thames and presumably walks underwater to Canada. He stumbles across a Canadian National...
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.