Ocjena: 5.1/10
Ocjena korisnika: 8/10
(5 glasova)

OPIS

Gavin Corbett (J. Larroquette) službenik je visokog ranga, u idealnom je braku s kućanicom Virginijom (M. Post) koja se bavi likovnom umjetnošću, no idilu narušava odluka kćeri Rebecce (E. Holmes) da se umjesto studija medicine uda za radikalnog ekološkog aktivista Dennisa (J. Cherry). Otac se tome ne suprotstavlja izravno, ali nastoji je neprimjetno zainteresirati za perspektivnog mladog službenika kojem je šef. Te namještene prigode uz njegovu povremenu nespretnost izazivaju niz komičnih situacija i neočekivanih obrata.
Popularni i nagrađivani (četiri Emmya za sporedne uloge) TV glumac i komičar John Larroquette zanimljivom kombinacijom humora koji proizlazi iz ponešto karikirane mimike i topline kojom zrači njegova osobnost nosi ovaj nepretenciozni film koji može zabaviti široki krug gledatelja.

Slike

Dok nas tata ne rastaviDok nas tata ne rastaviDok nas tata ne rastaviDok nas tata ne rastaviDok nas tata ne rastaviDok nas tata ne rastavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.