OPIS

Kada se dvoje preživjelih iz sudara autobusa probudi, otkrije da su jedino oni ostali u svome gradiću. Sklope savez kako bi odgonetnuli što se krije iza njihove izolacije i kako bi pobjegli od proždrljivih stvorenja skrivenih u magli.
Ana i Freddy stranci su u autobusu koji, pukom slučajnošću, započnu razgovor te shvate da zapravo žive u istoj ulici. Uz zvuk praska i škripu guma, Ana se iznenada probudi u krevetu. Posve je zbuni kad otkrije da je sama u gradu – odlazi na posao, ali ondje nema nikoga, zaviruje svima kroz prozore, ali ništa. No kasnije te noći otkrije da je ipak još netko tu, Freddy iz autobusa. Osjetivši olakšanje što su se sreli, oboje uznemiri pogled na golemu crnu maglu koja se nadvija nad gradom i približava se iz sekunde u sekundu. Štoviše, čini se da u magli vreba užasno stvorenje kojeg se moraju čuvati.

Slike

PoslijePoslijePoslijePoslijePoslijePoslijePoslijePoslije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.