OPIS

Odrastajući bez majke uz oca i sestru, Spenser je uplašen i nesiguran dečak često na meti nasilnika. Nakon što pronađe sajber odelo, postaje hrabar i suočava se sa svojim strahovima.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Arči 2: Nemoguća misija (2018)

    image
    Arči (veštački robotronični pseći hiperinteligentni eksperiment) predstavlja uzbudljiv nastavak ovog zabavnog porodičnog filma. Na početku avanture Arči, ujka...
  • Psići u ophodnji: Brz let u spas (2020)

    image
    Vojvoda od Blatograda princezinim draguljem diže Barkinburg u nebo! Skye će se suočiti s najvećim strahom i povesti družinu u najveću zračnu akciju spašavanja dotad!
  • Kapetanica Nova (2021)

    image
    A fighter pilot travels back in time to save the future world from environmental disaster, but a side-effect turns her young again and no-one takes her seriously.
  • Iqbal i indijski dragulj (2018)

    image
     Treći film iz serijala popularnih danskih dečijih filmova o dečaku Iqbalu i njegovim prijateljima. Kada Iqbalova tetka dobije počasnu titulu čuvara Indijskog...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.