OPIS

Nagrađivan američki dokumentarac o životu tinejdžera u srednjoj školi u Indiani. Hannah je umjetnica, glazbenica, spisateljica i nadobudna redateljica čiji se liberalni stavovi ne uklapaju u kulturu konzervativnoga gradića Warsawa.Colin je omiljen i duhovit učenik, koji je cijeli četvrti razred podredio sportu. Megan je popularna učenica: pametna je, omiljena i sudjeluje u brojnim izvannastavnim aktivnostima.Jake je introvertirani učenik koji u slobodno vrijeme svira u školskom orkestru i igra videoigre.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najubojitiji morski psi (2016)

    image
    Dr. Michael Domeier i dr. Barry Bruce idu u potragu za rijetkim bjelovrhim grebenskim psinama kako bi utvrdili slove li s razlogom kao najubojitije.
  • Mačja duša (2017)

    image
    Poznavatelji domaćih mačaka razumiju divlji pogled u njihovu oku. Pratimo ponašanje domaćih mačaka i njihovih divljih rođaka i predaka, da njihov „vlasnici“ vide...
  • Putinovi svjedoci (2018)

    image
    U dva dijela ovoga filma vidjeti ćemo priču koja je zasnovna na jedinstvenim i isključivo dokumentarnim svjedočanstvima o pravim uzrocima i posljedicama operacije...
  • Pume na kraju svijeta: Rođenje (2020)

    image
    Priča o Solitariji, majci pumi s četiri mladunca, smještena u Torres del Paine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.