Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 5/10

OPIS

Kada supruga odluči ostaviti muža zbog romantičnog Francuza, ovaj na prvi pogled ne pravi probleme te pozove svog suparnika na vikend zajedno sa svojom tajnicom. Njegov je stvarni cilj da vrati svoju suprugu.
Livio (Ugo Tognazzi) i Lisa (Monica Vitti) par su u krizi: u deset godina braka nikada nisu propustili priliku za izvanbračne aktivnosti, međutim čini se da se njihov odnos bliži svomu kraju jer se Lisa zaljubila u Jean-Claudea (John Richardson), bogatog i očaravajućeg Francuza, s kojim Lisa želi živjeti u Francuskoj. Livio je ljubomoran na Lisu koju na svoj način ipak duboko voli, ali umjesto da burno reagira, on primijeni suptilniju taktiku: hineći ljubaznost, pozove Lisu i Jean-Claudea da provedu zadnji vikend s njim u njihovoj vili na moru. Livio također pozove Patty (Barbara Bouchet), mladu tajnicu i nesputanu ljubavnicu. Tijekom njihova boravka, umjesto da službeno potvrde sporazumnu rastavu, između supružnika raste ljubomora…

Slike

Patka u umaku od narančePatka u umaku od naranče

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.