Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Mlada djevojka uvučena je u smrtonosnu igru njene pomajke…
Madison je buntovna tinejdžerica koja se većinu života seljakala od internata do internata. Njezini su osobni odnosi ograničeni, a jedina obitelj koja joj je preostala njezina je otuđena pomajka Patricia. Stoga je potpuno iznenadi kad se Patricia iznenada pojavi i pozove je na put na St. Isabel (otok koji je Madison posjećivala s ocem).
Na otoku Madison upozna mjesnog vodiča Blakea. Blake planira izlet čamcem na vesla te odvede Madison u udaljen dio otoka. Na oceanu Madison doživi napadaj panike (ili se barem tako čini) te padne s čamca i navodno se utopi. Nekim čudom Madison preživi nesreću i nekako se izvuče iz daleke džungle te se vrati u odmaralište. Kada onamo stigne, zapanji se kad ugleda Blakea i Patriciu zajedno!
Kada Madison potraži odgovore, otkrije da ovaj odmor nije to što se čini i da je zapravo umiješana u mračnu urotu koja uključuje njezina pokojnog oca.

Slike

Smrt u rajuSmrt u rajuSmrt u rajuSmrt u rajuSmrt u rajuSmrt u raju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Zatočenica (2015)

    image
    Nakon useljenja u dom iz snova, žena počinje sumnjati da njezin tajanstveni novi susjed skriva opasnu tajnu.
  • Taj Mahal (2015)

    image
    Studeni 2008. Jedne večeri, dok su joj roditelji vani na večeri, 18-godišnja Louise zaglavi u sobi Taj Mahal „Palace Hotela“ u Mumbaiju za vrijeme terorističkog...
  • Zadovoljena pravda (2017)

    image
    Kada odbeglu tinejdžerku otmu trgovci ljudima, njena majka, novoimenovani sudija, mora je pronaći i spasiti pre nego što je pošalju u inostranstvo i prodaju u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.