OPIS

Tinejdžerski film. Tara (D. Ryan) čak ni s najboljom prijateljicom Audrey (S. Parmar) ne može razgovarati bez mucanja i zapinjanja, a s ostalima ni tako. Kad je profesorica pozove da nešto napiše na ploči, ruke joj se tako tresu da umjesto slova ispadaju mikroskopski sitne crtice. Iako joj se jako sviđa Gavin (A. DiMarco), te iako je Audrey stalno ohrabruje da mu se obrati, mali su izgledi da će je on ikada zapaziti, tim više što je zapeo za oko i kraljici škole, lijepoj i bahatoj Stacey (M Patterson).
No, Tara nije samo stidljiva i smotana šmokljanica, ona je i zvijezda etera, sve popularnija među vršnjacima, DJ-ica Radio Rebel. Razmišljanja te radijske buntovnice, koja se javlja iz svoje sobe, zanimljiva su kao i njezin izbor glazbe, a njezina sve veća popularnost privuče i radijskog producenta, koji vodi pravi nacionalni radio, da je angažira. Iznenađenje će biti ravno šoku kad otkrije da je radijska buntovnica njegova kći, odnosno kći njegove žene, Tara. Tara će nastaviti voditi svoju emisiju na velikom radiju, ali njezin identitet neće biti otkriven, zbog radijske slave, ali i zato što ravnateljica škole prijeti da će, tkogod da je radio rebel, biti izbačena iz škole...

Ovaj izvrstan, zabavan i "pametan" tinejdžerski film, zanimljive priče i odličnih glavnih glumaca (Debby Ryan (Tara), Adam DiMarco (Gavin), Merritt Patterson (Stacey) i Serena Parmar (Audrey), koje vjerojatno čekaju veliki uspjesi nakon ovog filma, osvojio je nagradu Humanitas kao najbolji film za mlade 2012. godine.

Slike

RadiobuntovnicaRadiobuntovnica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.