Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 7/10
(7 glasova)

OPIS

Jack Corcoran, po zanimanju animator, hrabar je u suočavanju s tuđim ali nesposoban kad se radi o njemu. Životom mu upravljaju zaručnica i majka a njegov agent Walter potpuno je nesposoban da mu pronađe neki bolji angažman. Kada primi vest da mu je otac preminuo, dozna istinu - otac mu je bio cirkuski klaun a laž je bila to što mu je majka rekla da mu je otac poginuo pre nego što se on rodio. Da stvar bude bolja, otac mu je u nasljedstvo ostavio kovčeg pun šarene cirkuske odeće, lažni nos i - indijsku slonicu Veru! Film je prepun izvrsnih sporednih uloga i zanimljivih epizoda, poput neobične posvete Johnu Fordu i njegovom klasičnom vesternu "Nosila je žutu vrpcu".

Slike

Veći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od životaVeći od života

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.