Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 10/10
(5 glasova)

OPIS

Kad u ovoj zabavnoj obiteljskoj komediji "dosadna" bakica otkrije unuku Benu zaprepašćujuću činjenicu da je nekad bila međunarodna kradljivica dragulja, njih dvoje zajedno krenu u pustolovinu - krađu krunskih dragulja.
Ovo filmsko ostvarenje temelji se na uspješnici Davida Walliamsa. Zahvaljujući glumačkoj postavi proslavljenih zvijezda kao što su Joanna Lumley, Rob Brydon, Miranda Hart, Julia McKenzie te urnebesnom cameo nastupu superzvijezde Robbieja Williamsa, ovu će filmsku komediju s velikim zadovoljstvom neizostavno pogledati cijela obitelj.
Kad mama i tata uvečer ostave svog školarca zaluđenog vodoinstalaterstvom kod bake, Ben nevoljko odlazi, uvjeren da ga ondje čeka samo ista, dosadna juha od zelja, beskrajni sati pletenja i igranja scrabblea s jednako dosadnom bakom.
Sve do dana kad mu ona ispriča nevjerojatnu priču: nekad je bila poznata kao Crna Mačka, zloglasna međunarodna kradljivica dragulja!
Njih dvoje zajedno se odvaže na ludu pustolovinu - pljačkaški pothvat koji baki kriminalki nije uspio na vrhuncu karijere - te krenu provaliti u londonski Tower i ukrasti krunske dragulje.

Slike

Baka gangster

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zbogom Berlin! (2016)

    image
    Dok mu je majka na rehabilitaciji, a otac na poslovnom putu sa svojom mladom asistentkinjom, 14-godišnji autsajder Majk provodi letnje praznike u dosadi, sam u...
  • Junaci (2010)

    image
    Jedan čovjek se vozi krajolikom, žureći na važan poslovni sastanak. Okupiran je mislima o podnošenju prikaza važnom klijentu - prikaza koji bi mogao značiti...
  • Borba božićnih žaruljica (2010)

    image
    Nakon što su godinama imali najbolje okićenu kuću za Božić, obitelj Wallace ima konkurenciju u novom susjedu, starom srednjoškolskom suparniku.
  • Praščić Babe (1995)

    image
    Nominiran za sedam Oscara, "Praščić Babe" priča je o svinji koja postane vrhunski gonič ovaca. Mladi praščić bori se protiv konvencija kako bi postao ovčarski pas...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.