OPIS

Slučajna smrt starijeg sina imućne obitelji duboko potrese odnose između ogorčene majke, dobroćudnog oca i krivnjom progonjenog mlađeg sina. Redateljski prvijenac Roberta Redforda osvojio je četiri „Oscara“.
Redateljski prvijenac Roberta Redforda dobio je 1980. „Oscar“ za najbolji film. To je jednostavna, ali bolno emotivna priča o raspadu „savršene“ obitelji. Tinejdžer Conrad (Timothy Hutton) živi pod oblakom krivnje nakon što mu se brat utopi kad im se brod prevrne na jezeru Michigan. Unatoč intenzivnoj terapiji sa psihijatrom (Judd Hirsch), Conrad se ne može osloboditi uvjerenja da je trebao umrijeti umjesto brata, a ni rastreseni mu roditelji (Donald Sutherland i Mary Tyler Moore) ne nude neku utjehu. Dječaka iz potištenosti izbavi ljubav s Jeannine (Elizabeth McGovern). Pobjednik u svakom pogledu, „Obični ljudi“ (adaptacija romana Judith Guest) doseže vrhunce u prizorima s Mary Tyler Moore koja je izvrsno i perceptivno odglumila vječno nasmiješenu suprugu iz predgrađa koja se pravi slijepom i majku kojoj je važna samo vanjština. Film je sveukupno dobio četiri „Oscara“.

Slike

Obični ljudiObični ljudiObični ljudiObični ljudiObični ljudiObični ljudiObični ljudiObični ljudiObični ljudi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.