Ocjena korisnika: 7/10
(2 glasova)

OPIS

On je netko koga ona zna.
Mary Sanders (Angie Everhart) zabrinuta je za svoju kćer April (Tracy Ovist), koja odlazi na sveučilište dok policija još uvijek traga za ubojicom koji terorizira okolna sveučilišta. Njezin suprug Ken (Peter J. Lucas), inače sveučilišni profesor, uopće ne brine za sigurnost kćeri. Usred svega, Mary ima spoj sa žigolom i ljubavnikom Stevom Sternsom (James Wilder), koji je počne uhoditi. Kada netko ubije jednu od Steveovih posljednjih ljubavnih trofeja, Marynu prijateljicu Sheilu (Jean Carol), čini se da Maryni strahovi postaju realnost.
Napeti psihološki triler u kojem su glavne uloge ponijeli privlačna Angie Everhart kao Mary i James Wilder, pošteni je primjerak žanra, triler u kojem tražimo serijskog ubojicu, koji se skriva iza krinke. Uz mnoštvo obrata te indicija, koji nas vode u jednom pa u onda u drugom smjeru, „Srce od kamena dovoljno je primamljiv i uzbudljiv triler, koji će nas lako uvući u svoju misterioznu priču.

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.