Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 6/10
(28 glasova)

OPIS

Sredovječan i rastavljen vlasnik kompanije Richard Jones veseli se bezbrižnom životu posljednjeg radnog dana u uredu. Na svoju nesreću, otkriva prevaru uprave. Kompanija je bankrotirala i mirovinski fondovi, uključujući i njegov - su pronevjereni. Angažirajući bivšu suprugu Kate, Richard pokreće istragu i saznaje da iza svega stoji poslovni čovjek Vincent Kruger. Ubrzo Richard i Kate nađu se usred igre mačke i miša koja se odvija diljem Evrope, unutar svijeta intrige, suludih potjera i krađe dragulja tokom koje se ponovo raspiruju njihovi nekoć ugasli osjećaji.uloge: Pierce Brosnan, Emma Thompson, Timothy Spall, Celia Imrie, Timothy Spall, Louise Bourgoin, Laurent Lafitte.

Slike

Kad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavuKad ljubav udari u glavu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.