Ocjena: 3.0/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(8 glasova)

OPIS

Vrana se neće odmarati dok ne dobije svoju osvetu. Četvrti dio slavnog serijala o vječnoj borbi dobra i zla suprotstavit će Edwarda Furlonga i Davida Boreanaza, koji će među sobom morati odlučiti koji je od njih doista besmrtan.
Luc Crash (David Boreanaz), karizmatični lider sotonističke skupine motociklista, odluči ubiti mladog Jimmyja Cuerva (Edward Furlong) i njegovu djevojku Lily (Emmanuelle Chriqui) u svrhu rituala kojim bi postao besmrtni demon. Međutim, Crash ubrzo saznaje kako je Cuervo na drugoj strani preobražen u osvetničkog duha poznatog kao Vrana, koji želi osvetiti djevojčinu smrt te pod svaku cijenu spriječiti pobjedu zla.
Četvrti dio akcijskog serijala 'Vrana', temeljenog na slavnome istoimenom stripu Jamesa O'Barra, 'Vrana: Osveta' radnjom se ne nastavlja na svoje prethodnike, ali se stoga služi istim, provjerenim motivima, koje u filmsku priču raspoređuje na skladan i napet način.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Užas na ledenoj cesti (2011)

    image
    Dvojica samouvjerenih vozača kamiona pristanu prevesti pošiljku eksploziva u udaljeni rudnik gdje je iskopano prapovijesno čudovište.
  • Joga ratnici (2016)

    image
    Dve tinejdžerke udruže se sa legendarnim lovcem na ljude, kako bi se borile protiv drevnog zla, koje bi moglo da im pokvari planove za zabavu…
  • Zla smrt (2013)

    image
    Petero prijatelja u svojim dvadesetima sklonilo se u zabačenu kolibu. Kada pronađu Knjigu umrlih, oni nesvjesno prizovu uspavane demone koji žive u obližnjim...
  • Jumanji: Dobro došli u džunglu (2017)

    image
    Četvero tinejdžera otkriva tajanstvenu videoigru iz 90-ih godina, a potom bivaju usisani u virtualnu džunglu kada je pokušaju igrati. Preobražena u različite...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.