Ocjena: 5.3/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(14 glasova)

OPIS

Dr. Richard Clayton ima sve što čovjek može poželjeti: zaručnicu koja ga voli, roditelje koji ga vole i podupiru u svemu i uspješnu karijeru. Kad Richardu njegov ogorčeni brat kaže da je posvojen, uspješan se stručnjak upušta u neumornu potragu za svojim pravim roditeljima. Richardovi se snovi o pronalasku roditelja pretvore u noćnu moru kad privatni istražitelj otkrije da su njegovi pravi roditelji Frank i Agnes Manure neotesani radnici u lunaparku koji potom odluče uništiti Richardov život. Razočarani doktor shvati da je, iako ne može podnijeti svoje prave roditelje, naučio važnu životnu lekciju.

Slike

ŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditeljiŠašaviditelji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.