OPIS

Vittorio traži ženu koja odgovara njegovom idealu. Preko malih oglasa upoznaje Sonju, slatku, ugodnu, inteligentnu djevojku. No, ona ima 57 kilograma - što je prema Vittoriju previše. Zlatar po struci, Vittorio je opsjednut željom da oblikuje Sonijino tijelo i um kao što vatra oblikuje zlato. Gotovo neprimjetno Sonia postaje pasivni sudionik, a veza prerasta u recipročnu mazohističku igru. Kad se dvoje ljubavnika osami u ladanjskoj kući u brdima Veneta, opasno gube dodir sa stvarnošću i ostatkom svijeta.

Slike

Prva ljubavPrva ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Anna Karenina (1997)

    image
    Filmksa ekranizacija istoimenog čuvenog klasika svjetske književnosti pisca Lava Nikolajeviča Tolstoja.
  • The Outsider (2018)

    image
    Cristian works at one of the Milan agencies as a graphic designer. One day he decides to give up this job to seek his own way and answer the questions that bother...
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Svjetlo između oceana (2016)

    image
    Nakon četiri godine borbe na zapadnoj fronti, Tom Sherbourne vraća se u Australiju i preuzima posao svjetioničara. Na ovaj izolirani otok, gdje brodovi za opskrbu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.