OPIS

Nikad ne gubite nadu.
Dvadeset petogodišnja Sarah Russell (Amber Tamblyn) oduvijek je željela pohađati medicinski fakultet. No zbog akutnog oblika leukemije, ona možda nikada neće imati priliku završiti ga. Praznici stižu i Sarah se vraća kući na odmor u rodni kraj, a ujedno mora naći način kako novosti podijeliti s obitelji. U rodnom mjestu Sarah susreće bivšeg dečka Evana (Paul Wesley), koji radi na očevoj benzinskoj pumpi. Evan je bio investicijski bankar u Dallasu, no nakon očevog moždanog udara, vraća se kući pomoći.
Izvrsna televizijska drama Jeffa Blecknera, snažna i dirljiva priča o ljudskim odnosima, o suočavanju s krivnjom, oprostu i snazi ljudskog duha, približit će nam teme koje su na žalost česte i dio su tužne svakodnevice. Glavne uloge u ovoj izvanserijskoj drami ponijeli su Amber Tamblyn i Jennifer Ehle, a u ostalim ulogama posebno su se istaknuli Paul Wesley i Mary Elizabeth Mastrantonio, u filmu koji nam govori da se uz potporu i ljubav najteži trenuci mogu prevladati.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.