OPIS

Evelyn, mlada tinejdžerica iz Perua, putuje u Španjolsku vjerujući da će ondje raditi kao konobarica. Omamljena, oteta i pod prijetnjom smrti, prisiljena je raditi kao seksualna robinja u javnoj kući uz cestu.
Tinejdžerica Evelyn zacijelo ne bi imala ništa protiv ostanka kod kuće u ruralnom dijelu Perua. Njezina obitelj nije baš imućna, ali snalaze se, no na početku je njezinu majku više osvojila glamurozna žena iz agencije koja je već „pomogla“ njezinoj rođakinji Margariti kod preseljenja u Španjolsku. Pod pritiskom svoje obitelji te Margaritinim uvjeravanjem preko telefona, Evelyn odluči okušati sreću... i uskoro upadne u noćnu moru. Po dolasku u Španjolsku otkrije da je ne čeka blistava nova budućnost kojoj se nadala, nego zbrkani svijet bordela, s Margaritom koja je, slomljena nakon više mjeseci provedenih na tome mjestu i u velikom strahu za svoju obitelj kod kuće, primorala Evelyn da joj se pridruži i prešutjela joj istinu. Budućnost je za Evelyn sumorna, s dnevnim redom na kojem prevladavaju silovanja i drogiranja, dok vlasnik bordela Ricardo pokušava slomiti njezin duh kako bi iznudio novac za koji tvrdi da mu ona duguje.

Slike

EvelynEvelynEvelynEvelynEvelynEvelyn

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reka (2015)

    image
    Prica o američkom doktoru volonteru koji postaje begunac u Laosu nakon što spreči seksualno zlostavljanje jedne mlade žene. Kada telo napadača bude izvučeno iz...
  • Zadovoljena pravda (2017)

    image
    Kada odbeglu tinejdžerku otmu trgovci ljudima, njena majka, novoimenovani sudija, mora je pronaći i spasiti pre nego što je pošalju u inostranstvo i prodaju u...
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.