OPIS

Dok traže ubojice njezina brata, a za petama im je opasni neprijatelj, Kate Hellman i Michael Jordon krenu na sumanuto putovanje preko cijele zemlje koje će ih odvesti posvuda, od Grand Canyona pa do New Yorka.
Gene Wilder i Gilda Radner udružili su snage kako bi spojili svoja originalna komičarska obilježja u ovome romantičnom hičkokovskom trileru. Wilder igra Michaela Jordona, nevina prolaznika koji je postao žrtva, a zatim i junak. Kate Hellman (Radner) zaljubi se u njega dok traže ubojice njezina brata. Zajedno bivaju uhvaćeni u svijet međunarodnih spletki, neizvjesnosti i ubojstva. Ransom (Richard Widmark), nemilosrdni protivnik, namjerava ukloniti Michaela. Bježeći od Ransoma, Michael i Kate upuštaju se u hrabru misiju koja će ih odvesti na uzbudljiv let avionom visoko iznad Grand Canyona, do skrivena vojnog zapovjednog centra, kroz mahnitu potjeru ulicama New Yorka te do pustinjske postaje gdje ih napadači okruže sa svih strana.

Slike

Šašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuniŠašavi špijuni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.