OPIS

Set during the opening days of World War II on the Eastern Front. Its main cast are a group of Soviet teenagers with extraordinary abilities; the teenagers have been drafted to form a special unit to fight the invading German army. They are opposed by a Schutzstaffel (SS) officer who is attempting to raise from the dead a supernatural army of crusaders from the 12th-century Order of the Sacred Cross and enlist them in the Nazi cause.

Slike

First SquadFirst SquadFirst SquadFirst SquadFirst SquadFirst SquadFirst SquadFirst Squad

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tora tora tora (1970)

    image
    Pacifik, krajem 1941. Dok na službenoj razini između japanskih i američkih vlasti traju intenzivni pregovori o izbjegavanju sukoba, kadrovske promjene u japanskom...
  • Hariken (2018)

    image
    Priča o grupi hrabrih Poljaka koji su se borili na nebu iznad Engleske u Drugom svetskom ratu, ne samo da bi očistili Veliku Britaniju od nacista, već i da bi...
  • Stvari koje dolaze (1936)

    image
    Priča o jednom veku... Od rata 1940. godine, preko kuge i anarhije, pa do budućnosti i planiranja putovanja u svemir...
  • Polje izgubljenih cipela (2015)

    image
    Istinita priča o grupi novaka s Vojne škole u Virginiji koja se mora suočiti s užasima Američkog građanskog rata kada ih pošalju braniti dolinu Shenandoah.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.