OPIS

Kad svoju bogatu suprugu Catherine (B. O´Neil) pronađe otrovanu plinom u spavaćoj sobi, pisac Charles Tremayne (H. Marshall) u posljednji tren u prostoriju pusti svježi zrak te joj tako spasi život. Catherine sumnja da ju netko pokušava ubiti zbog novca, a ona je Charlesu druga supruga kojom se oženio nakon smrti svoje prve žene, iz braka s kojom ima kćer Diane (J. Simmons). Kad po Catherine stigne hitna pomoć, markantni vozač ambulantnih kola Frank Jessup (R. Mitchum) upozna otmjenu i privlačnu, ali i pomalo ukočenu i distanciranu Diane. Nakon što joj kaže da će se Catherine ubrzo oporaviti, Frank ostane iznenađen Dianeinim histeričnim plačem. Frank je u stabilnoj vezi s bolničarkom Mary Wilton (M. Freeman), no pod Dianeinim utjecajem tu će vezu uskoro prekinuti. Dok započinje odnos s Diane, s kojom će se ubrzo i oženiti, Frank sve više primjećuje određene crte karaktera koje mu se ne sviđaju. Naposljetku će posumnjati da se iza lijepog Dianeina lica krije sasvim drugačija i mnogo opasnija osoba.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Poštar uvijek zvoni dvaput (1981)

    image
    Amerika u doba ekonomske depresije ranih tridesetih godina. Lutalica kriminalne prošlosti Frank Chambers (J. Nicholson) zaposli se kod vlasnika malog restorana uz...
  • Autostoper (1953)

    image
    Dva ribiča slučajno na cesti kupe autostopera koji je kriminalni bjegunac sa opasnom naravi. Uzima ih za taoce na putovanju koje neće nikada zaboraviti.
  • Zloglasni (2020)

    image
    Život u malom gradu na Floridi nikad nije bio život koji je Arielle (Bella Thorne) zamišljala. Uvijek je htjela više, stvari poput slave, popularnosti i...
  • Potjera (1946)

    image
    Čak Skot dobija posao šofera koji radi za Edija Romana. Ali Čakova veza sa Edijevom plašljivom ženom postaće prava noćna mora.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.