Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 5/10

OPIS

Hej, pa to je Esther Blueburger – je pametna, tužna i vrlo realna životna priča o neprekidnoj želji za uklapanje... i o djevojci koja taj problem riješi na potpuno neuobičajen način – uz živahnog autsajdera heroja kakvog do sada niste imali prilike vidjeti! Potraga Esther Blueburger (DANIELLE CATANZARITI) započinje njezinim bijegom s vlastite „Bar Mitzvah“ zabave i početkom prijateljstva sa Sunni (KEISHA CASTLE-HUGHES), potpuno rastresenom djevojkom koja je baš ono što Esther želi biti. Uz Sunnijinu pomoć, Esther bježi iz svog uobičajenog života i ostavlja svoju nefunkcionalnu židovsku obitelj kako bi se što više družila sa Sunnijevom hipi-majkom Mary (TONI COLLETTE) te počela pohađati njezinu javnu školu kao zamjenski učenik iz Švedske.

Slike

Hej, pa to je Esther BlueburgerHej, pa to je Esther BlueburgerHej, pa to je Esther BlueburgerHej, pa to je Esther BlueburgerHej, pa to je Esther BlueburgerHej, pa to je Esther Blueburger

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.