poster

Ruby i Quentin

Tais-toi! (2003)

komedija, kriminalistički | Francuska, Italija
Režiser: Francis Veber

Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(14 glasova)

OPIS

Quentin (Gerard Depardieu) izluđuje sve oko sebe, završava iza rešetaka gdje dijeli ćeliju s okorjelim lopovom Rubyjem (Jean Reno) koji ni sa kime ne želi progovoriti niti riječ. Prije nego što su ga ulovili, Ruby je uspio sakriti veliku količinu novca ukradenog od Vogela, opasnog kriminalca koji je ubio Rubyjevu ljubavnicu Sandru (Leonor Varela). Iako ga potpuno ignorira, Quentin svejedno počinje gajiti duboke prijateljske osjećaje za Rubyja i obojica igrom slučaja uspijevaju pobjeći zajedno iz zatvora kada započinju njihove opasne i urnebesne avanture. Rubyjev cilj je ubiti Vogela (Jean-Pierre Malo) kako bi osvetio Sandrinu smrt i uzaludno se pokušava riješiti Quentina za kojega sumnja da je u dosluhu s policijom, čak i kada ga ovaj spasi od Vogelovih suradnika. U mješavini vodviljske komedije i brzog akcijskog filma, obojica završe u ženskoj odjeći, u igri mačke i miša s Vogelovim snagatorima... Vremenom, njihovo se prijateljstvo učvršćuje u zajedničkim nevoljama, i kada se ponovno nađu iza rešetaka, ništa ih više ne može razdvojiti.

Slike

Ruby i QuentinRuby i QuentinRuby i QuentinRuby i QuentinRuby i QuentinRuby i QuentinRuby i QuentinRuby i QuentinRuby i QuentinRuby i Quentin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.