Ocjena: 4.9/10
Ocjena korisnika: 6/10
(45 glasova)

OPIS

Komedija o zaposlenoj majci u prvi plan stavlja problem nedostatka vremena s kojim se susreću brojne žene koje se trude uskladiti porodicu i posao.Kate Reddy je posvećena svom poslu za bostonsku financijsku firmu. Nakon posla vrijeme ostavlja za muža arhitekta i njihove dvoje djece. Njezine su najbolje prijateljice također zaposlene, majka Allison te superpametna djecofobična kolegica Momo. Kada Kate dobije zahtjevniji posao zbog kojeg mora stalno biti u New Yorku ostane joj još manje vremena za porodicu. Tamo će upoznati zgodnog kolegu Jacka i biti na kušnji.

Slike

Ne znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijevaNe znam kako joj to uspijeva

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.