OPIS

Dijete holivudskih zvijezda. Ikona Ratova zvijezda. Simbol mentalne bolesti. Glumica/spisateljica ogoljuje dušu u sirovoj, gorkoj, opojnoj istinitoj priči o životu na rubu, temeljenoj na kazališnoj predstavi i hit-knjizi.
Kao što pokazuje u ovoj urnebesnoj i često bolnoj izvedbi, Carrie Fisher nije samo uspješna glumica, scenaristica i spisateljica. Ona je dijete zvijezda šoubiznisa - kći je slavne glumice Debbie Reynolds i pjevača Eddieja Fishera čija je javna afera s Elizabeth Taylor uništila brak iz bajke. Iako je odrasla okružena filmskim zvijezdama te sama vrlo rano iskusila slavu (s 19 je dobila ulogu princeze Leije u Ratovima zvijezda), njezin život nije bio nešto na čemu joj se moglo zavidjeti. Suočavala se s mnogim izazovima: tragičnim vezama, ovisnostima o drogi i alkoholu, periodima odvikavanja, bipolarnim poremećajem te terapijom elektrošokovima. Svoj uspjeh i preživljavanje u takvim okolnostima duguje svojoj nepopustljivosti, inteligenciji i prije svega herojskom smislu za humor.
Carrie Fisher: Bez dlake na jeziku otkriva nam ne tako blistavu stranu života jedne zvijezde. Kombinirajući crni humor i gole činjenice kako bi prikazao ljudsku stranu Carriena vrtoglavog života, ovaj film ujedno skida stigmu sa psihičkih bolesnika.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.