poster

Oprah Winfrey: Borba za bolji život

Oprah Winfrey: Fight for a Better Life (2021)


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 7.0/10

OPIS

Oprah Winfrey jedna je od najpoznatijih i najutjecajnijih žena na svijetu. Proslavila se revolucionarnim talk showom koji je vodila punih 25 godina, a koji je stekao golemu popularnost u cijelome svijetu. Osnovala je vlastitu televizijsku mrežu "Oprah Winfrey Network" i producentsku kuću "Harpo Productions", koautorica je pet knjiga, nastupila u nekoliko filmova te postala prva afroamerička milijarderka. Medijska liderica, voditeljica talk showova, TV producentica, glumica, filantropkinja... Mnogi je smatraju jednom od najutjecajnijih žena na svijetu, a njezin snažan utjecaj na društvo čak je poznat pod nazivom "Oprin efekt". Na svom je nevjerojatnom životnom putu nizala uspjeh za uspjehom. Bila je i ostala svoja, a zahvaljujući svojoj suosjećajnosti i pristupačnosti, dotakla je srca i nadahnula milijune ljudi diljem svijeta. Doznajte nešto više o njezinu putu od siromaštva do bogatstva i preprekama koje je na tome putu morala svladati te o tome kako se riješila bremena prošlosti i postala moćna i uspješna žena kakva je danas. Ovo je priča o borbi Opre Winfrey za bolji život.

Slike

Oprah Winfrey: Borba za bolji životOprah Winfrey: Borba za bolji životOprah Winfrey: Borba za bolji životOprah Winfrey: Borba za bolji život

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.