Ocjena: 4.3/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(16 glasova)

OPIS

Sangoma, koji se u zapadnoj kulturi obično smatra vračem, ubija djecu diljem Europe i SAD-a. Zaposlio ga je bogati poslovni čovjek da toj djeci oduzme vitalne organe i pretvori ih u tonik koji poslovnom čovjeku daje dodatnu vitalnost umu i tijelu. Muti je drevna praksa medicine, ali, kao i svaka praksa, ima i svijetlu i mračnu stranu. Ovo je mračnija strana "Muti". Cole Hauser je policajac u malom američkom gradu. Kad se u njegovoj zajednici počnu događati ubojstva djece, zbunjen je opscenom prirodom zločina. Djeci su oduzeti vitalni organi, a mjesta zločina imaju bizarne prahove i afričke natpise na zidovima. Za pomoć traži mjesnog profesora, tumači ga Morgan Freeman, stručnjaka za afričku kulturu. Morgan objašnjava Coleu da je Muti lijek osmišljen kako bi pomogao ljudima, ali služi i kao način da moćne učini još moćnijima. Naša priča počinje ubojstvom djeteta u Italiji nakon čega slijedi scena potjere ulicama Rima. Zatim Sangoma putuje u SAD kako bi završio posao za svog klijenta, pokušavajući sklopiti veliki posao.

Slike

Ritualni ubojica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Superćelija (2023)

    image
    William, sin legendarnog lovca na oluje Billa Brodyja, kao dijete je izgubio oca u tornadu. Sada kao tinejdžer u potrazi za identitetom, kreće tatinim stopama. Na...
  • Šveđanin (2021)

    image
    Komedija o Mahmodu koji želi da ga se vidi kao Šveđanina, mijenja ime, kupuje Volvo, stavlja plave kontaktne leće i vjenča se sa Šveđankom.
  • Lamborghini: Čovjek koji je stvorio legendu (2022)

    image
    Film se temelji na biografiji Ferruccia Lamborghinija i ocrtava dug život slavnog poduzetnika od proizvodnje traktora na početku njegove karijere, preko...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.