Ocjena: 4.7/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(5 glasova)

OPIS

Marijana je lijepa i bogata dvadesetpetogodišnja djevojka. Kada je imala 16 godina, kratka ljubavna afera sa šefom njezinog oca pretvorila se u traumu.
Marijanin otac, ginekolog, tada nije napravio ništa da zaštiti svoju kćer - a za tu šutnju i "diskreciju" dobio je od svog šefa priliku za brzo napredovanje i sudjelovanje u skupim ilegalnim abortusima. Osim toga, dobio je i Marijaninu mržnju za sva vremena. Danas, deset godina kasnije, na osnovu svega toga - Marijanina obitelj je bogata, uspješna i omiljena u tzv. elitnom društvu, a njezin otac je poznati ginekolog koji surađuje s mnogim privatnim klinikama i ima specijalnu klijentelu.
Na drugoj strani, Marijana je izrasla u lijepu i veoma privlačnu djevojku, studira medicinu - i svom ocu se osvećuje na svoj neobičan način: prostituirajući se isključivo s njegovim kolegama, ne bi li to ugrozilo očevu reputaciju. Ona je svjesna da to nije pravi način za osvetu - jer se ni sama ne osjeća najbolje u svemu tome, ali u nedostatku druge mogućnosti ipak ne odustaje.
Marijana upoznaje mladića Vanju, kipara iz predgrađa, u koga će se zaljubiti i koji će joj otvoriti prostore ljubavi i povjerenja, postajući specifičan razlog da ona prestane sa svojim načinom osvete. Dva svijeta - svijet prostitucije i osvete na jednoj strani i svijet Vanje i ljubavi na drugoj - neće moći živjeti zajedno. Dolazi do sukoba s mogućnostima za nastanak još težih posljedica.

Slike

Pogled s Ajfelovog tornjaPogled s Ajfelovog tornja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Forest Gump (1994)

    image
    Godine 1982. Forrest Gump, čovjek ispodprosječne inteligencije, priča svoju životnu priču ljudima koji čekaju autobus. Djetinjstvo i mladost proveo je s majkom u...
  • Baterfild 8 (1960)

    image
    Gloria Wanderous lijepa je i mlada (E. Taylor). Živi s majkom, koja često ne zna gdje joj kći provodi noći, ali pred tim zatvara oči. Gloria je imala mnogo...
  • The Outsider (2018)

    image
    Cristian works at one of the Milan agencies as a graphic designer. One day he decides to give up this job to seek his own way and answer the questions that bother...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.