OPIS

Jimmy je razveden od svoje žene i s njom ima kćer Avu koja će se ubrzo vjenčati. On kao častan čovjek zahtjeva da joj plati skupo vjenčanje i da ju otprati do oltara. Ali nema veliku platu, te jedino vrijedno što ima su bejzbolske kartice. Skupa s partnerom Paulom odlazi prodati svoju dragocjenu karticu. Dok Paul čeka izvan prodavnice, Jimmy ulazi i u taj tren ulete lopovi i pokradu dućan i otmu mu iz ruke karticu. Shrvan gubitkom skupocjene kartice Jimmy započinje potragu za tim lopovima, te uskoro on i Paul otkriju da su povezani s narkobossom zvanim Poh Boy koji je ujedno i sportski entuzijast. Sva njihova vještina bit će im itekako potrebna kada ih potraga za starom, vrlo vrijednom sličicom za baseball odvede u ralje obračuna s moćnim narko mafijašima.

Slike

Profesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akcijiProfesionalci u akciji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.