poster

A E I O U - Brza Abeceda Ljubavi

A E I O U - Das schnelle Alphabet der Liebe (2022)

komedija, romantika, drama | Njemačka, Francuska

Ocjena: 5.5/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(2 glasova)

OPIS

Glumica je opljačkana ispred modernog bara u Zapadnom Berlinu. Naletjevši na nju, mladić joj otima torbicu i bježi u noć. Nedugo zatim ponovno se susreću. Anna i Adrian. Ovaj put ona mu je učiteljica i trebala bi poboljšati njegove govorne vještine. Adrian je siroče i smatra se „teškim slučajem“. Anna je glumica, ali već neko vrijeme ne radi. Oboje su skrenuli sa svog puta i baš se nigdje ne uklapaju. Satovi govornih vježbi održavaju se u Anninom stanu. Njezin stan pripada Michelu, njezinom najdražem prijatelju, koji je vlasnik cijele kuće. Ubrzo se satovi pretvaraju u večere, šetnje i zajedničke cigarete. I na kraju Anna i Adrian odluče osvojiti svijet. Ohrabreni međusobnom privrženošću, napuštaju grad. Žele u Francusku, na more.

Slike

A E I O U - Brza Abeceda LjubaviA E I O U - Brza Abeceda LjubaviA E I O U - Brza Abeceda LjubaviA E I O U - Brza Abeceda LjubaviA E I O U - Brza Abeceda LjubaviA E I O U - Brza Abeceda Ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.