poster

Nobody Walks

Nobody Walks (2012)

drama | SAD
Režiser: Ry Russo-Young
Insta TV | sutra | 01:00

Ocjena: 5.3/10

OPIS

Martine (Olivia Thirlby) je umjetnica iz New Yorka koja dolazi u Los Angeles kako bi snimila film. Ostaje sa svojom prijateljicom Julie (Rosemarie DeWitt), suprugom Peterom (John Krasinski), Julienom kćeri tinejdžericom Colt (India Ennenga) i njihovim mlađim sinom. Od dana kada Martine uđe u živote ove otvorene i opuštene kalifornijske obitelji, sve krene po zlu... Peter pomaže Martine da dovrši dizajn zvuka na njezinom umjetničkom filmu i počinju sve tješnje surađivati, radeći u studiju pored kuća u kojoj Martine boravi. Između njih se razvija veza koja je za Petera neuobičajena i neophodna za Martine da dovrši svoj film, ali koja počinje nadilaziti granice profesionalnog odnosa.

Slike

Nobody Walks

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Obitelj Hollar (2016)

    image
    John Hollar, neuspješni njujorški umjetnik prisiljen je snalaziti se u malom srednjeameričkom gradu koji je ostavio iza sebe kada ga vijest o majčinoj bolesti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.