Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 8/10
(6 glasova)

OPIS

Pri kraju 2. svjetskog rata njemački vojnici prepuštaju deportacijski vlak sudbini nadirućih ruskih trupa, a slučajan susret njemačke seljanke Winnie, nizozemske Židovke Simone i ruske snajperistice Vere dovodi do neočekivanog prijateljstva.
U proljeće 1945. deportacijski vlak s preko 2000 zatvorenika židovskih koncentracijskih logora zapeo je u Istočnoj Njemačkoj. Njemački strojovođe bježe od Crvene armije koja je već zauzela obližnje selo Tröbitz. Ljudi u vlaku prepušteni su sami sebi i oslanjaju se na pomoć iz sela. Ali usred dubokog nepovjerenja, očaja i želje za osvetom neočekivano se razvija prijateljstvo između Njemice Winnie, nizozemske Židovke Simone i ruske snajperistice Vere. Inspiriran istinitim događajima, IZGUBLJENI TRANSPORT govori o tri snažne ženske protagonistice koje se, u ruševinama rata, moraju osloboditi od svojih strategija preživljavanja, prevladati ogorčenost, ljutnju i nepovjerenje kako bi ponovno vidjele druge kao ljudska bića i susretati ih sa suosjećanjem.

Slike

Izgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transportIzgubljeni transport

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kraljevstvo Funan (2018)

    image
    Godine 1975. u Phnom Penhu, Chou vodi poprilično lagodan život sve dok jednog jutra ludilo Crvenih Kmera ne pretvori Kambodžu u poprište horora. Stanovnici su...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.