OPIS

Film prati Hildy Good, ljutitu trgovkinju nekretnina i potomku Salemskih vještica, koja voli svoje vino i svoje tajne. Njezin život počinje se rasplitati kada obnovi romansu sa svojom srednoškolskom ljubavi Frankom Getchellom i postane opasno upletena u nepromišljeno ponašanje jedne osobe. Otkrivajući dugo zakopane emocije i obiteljske tajne, Hildy će se morati obračunati s jedinom osobom koju je desetljećima izbjegavala: samom sobom.
Film se temelji bestseler romanu „The Good House” autorice Ann Leary.

Slike

Dobra kuća

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sam i Kate (2022)

    image
    Dok se približava srednjim godinama, Sam odlučuje odustati od svoje karijere i težnji crtača stripova kako bi se vratio kući kako bi se brinuo o Billu (70-ak g.),...
  • Izgubljeni kralj (2022)

    image
    Povjesničarka amaterka prkosi akademskim krugovima u svojim naporima da pronađe ostatke kralja Richarda III., koji su izgubljeni više od 500 godina.
  • Znakovi Ljubavi (2022)

    image
    Radnja filma "Znakovi ljubavi" odvija se u Port Richmondu u Philadelphiji, opasnoj četvrti u kojoj se miješaju kulture, ali i dalje vlada zakon ulice. Frankie,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.