poster

Kraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanje

The Prince & Me II: The Royal Wedding (2006)

Režiser: Catherine Cyran
FilmBox Premium RS | 3. 5. 2024. | 06:10

Ocjena: 4.3/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(24 glasova)

OPIS

“Kraljević i ja: Kraljevsko vjenčanje” nastavak je bajkovite priče o “djevojci iz susjedstva“, koja upoznaje svog princa. Paige, koju u drugom dijelu umjesto Julije Stilles tumači Kam Heskin, uspjela je svog princa dovesti do oltara, no pojavljuje se zlica (sjajna Clemency Burton-Hill) koja je odlučila pokvariti vjenčanje iz snova. Luke Mably i dalje je odličan u ulozi princa pa svi koji su s užitkom pogledali prvi dio ove romantične priče, zasigurno neće propustiti ni njen rasplet.
Ljubav mora kraljevati!Samo nekoliko tjedana prije vjenčanja mladog kralja Edwarda (Luke Mably) i njegove američke zaručnice Paige (Kam Heskin), danska monarhija je u velikom iskušenju i problemu zbog starog zakona u kome stoji da se prestolonasljednik može oženiti samo sa ženom plemićke krvi ili se mora odreći krune. Princeza Kristen (Clemency Burton-Hill), koja je iz ljubomore željela napakostiti zaljubljenom paru, iskopala je ovaj zakon i sad pokušava razdvojiti mladence i zamijeniti Paige na oltaru. Zbog velikog stresa, par razvrgne zaruke i Edward planira oženiti Kristen, no u posljednji tren ipak je pronađena rupa u zakonu koja mu omogućava da oženi Paige i ne izgubi krunu.

Slike

Kraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanjeKraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.