Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

Dvostruka dobitnica Oscara Barbara Kopple, redateljica dokumentarnih filmova Harlan County i American Dream, prati Sharon Jones, R&B glazbenicu nominiranu za nagradu Grammy, tijekom godine u kojoj je morala pokazati osobitu životnu hrabrost. Sharon Jones, koju zbog emotivnih i energičnih izvedbi često uspoređuju s legendarnim Jamesom Brownom, dobro zna što znači suočavati se s izazovima.
Nakon što se desetljećima prehranjivala radeći različite poslove - od zatvorske čuvarice do pjevačice na vjenčanjima - Sharon je u srednjim godinama ostvarila glazbeni uspjeh, u suradnji s bruklinskim R&B sastavom The Dap-Kings. Godine 2013., uoči objave dugo očekivanog albuma "Give the People What They Want", Sharon je dijagnosticirana opasna bolest. Dokumentarni film prikazuje nepobjedivi duh žene koja se bori za povratak na mjesto na koje pripada - glazbenu pozornicu.

Slike

Gospođica Sharon JonesGospođica Sharon JonesGospođica Sharon Jones

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Laurent Garnier neslužbeno (2021)

    image
    Uvid u život Laurenta Garniera, jednoga od začetnika house glazbe, od njegova pojavljivanja na glazbenoj sceni 80-ih do danas. Film je sniman tri godine i prati...
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
  • Tko bi rekao - fantazije umreženog svijeta (2016)

    image
    Kakav je i koliki egzistencijalni uticaj robotike, interneta stvari (IoT) i vještačke inteligencije na život čovjeka? Društvo danas zavisi o internetu u skoro...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.