OPIS

Vojnom obavještajcu, majoru Murphyju, dodijeljen je opasan tajni zadatak: raskrinkati lanac krijumčara kokaina u vojnoj bazi u koji su upetljani vojnici i jedan stariji časnik, narednik Gammon.
Murphy se ubacuje u grupu otpadnika, koji ne prežu ni pred čim, pokušavajući pronaći dovoljno dokaza za uhićenje narednika Gammona i privođenje kraju njegove prljave igre. Zajedno s poručnikom Andrewsom, koji mu se pridružuje u opasnom zadatku, otkriva kako se lanac krijumčara proteže i na mnoga druga ugledna vojna lica.
Mark Dacascos sjajno se snašao u ulozi majora Johna Murphyja dokazujući da je talentiran karakterni glumac, ali i izuzetno sposoban i okretan u akcijskim i borilačkim scenama. Posebno upečatljiv nastup priredio je Tim Abell glumeći korumpiranog i psihotičnog narednika Gammona, a zanimljivo je da je Abell, prije nego što se upustio u glumačke vode, zapravo bio američki vojni rendžer!
Mark L. Lester, koji potpisuje 30-ak televizijskih i kino hitova, poput "Velike gužve u kineskoj četvrti" i "Komandosa" snimio je film prepun sjajne akcije, poput tenkovske potjere koja rezultira rafalima koji su uistinu sravnili barake, u pravoj vojnoj bazi!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kojot (2017)

    image
    Nakon što je naslijedio kuću u dalekom gradiću, mladi čovjek biva upleten u brutalan sukob s lokalnim tajkunom.
  • Braća iznad svega (2019)

    image
    Cal je policajac koji spaja kraj s krajem, i pričuvni je marinac uz svoju divlju skupinu prijatelja iz djetinjstva. Kad Calov mlađi polubrat Oyster slučajno ubije...
  • Tajfun smrti (2002)

    image
    U potrazi za 10 miliona dolara u igri potrage za blagom učestvuju policajac i čuvari kovčega sa novcem. Na napuštenom ostrvu, kome preti i uragan saznaćemo ko će...
  • Nemirna granica (1980)

    image
    Akcijski film u kojem granični policajac Jeb Maynard (C. Bronon) lovi krijumčara ljudima na meksičko-američkoj granici, koji je i kriv za smrt Jebovog partnera...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.