OPIS

Kristen Stewart i Dakota Fanning glume u ovoj glazbenoj priči o nastanku jedne od prvih ženskih rock-grupa, „The Runaways“. Moćan utjecaj producenta Kima Fowleya pretvorit će buntovnice iz Kalifornije u planetarno popularan bend.
Kristen Stewart i Dakota Fanning glume u ovoj glazbenoj priči o nastanku jedne od prvih tinejdžerskih ženskih rock-grupa iz sedamdesetih, „The Runaways“. Film prati dvije prijateljice, Joan Jett i Cherie Curie, koje se iz buntovnih djevojčica s juga Kalifornije pretvaraju u rock-zvijezde sad već legendarnog sastava koji je utabao stazu mnogim idućim generacijama ženskih bendova. Joan i Charie padaju pod magični utjecaj producenta Kima Fowleyja (Michael Shanon) koji grupu uspijeva pretvoriti u planetarno popularan sastav. Uz imidž opasnih cura i s mnogo sirovoga talenta bendu, a i dvjema glavnim vokalisticama, ne treba dugo da se proslave. Joan je srce grupe i prava rokerica, a izazovna Cherie prava je seks-bomba. U režiji i prema scenariju Florie Sigismondi film prati Joanin i Cherien turbulentan odnos na pozornici i izvan nje dok se bend polako raspada.

Slike

The RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe RunawaysThe Runaways

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.