poster

Juda i crni mesija

Judas and the Black Messiah (2021)

Režiser: Shaka King


Ocjena: 7.4/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(14 glasova)

OPIS

FBI doušnik William O'Neal infiltrira se u stranku Crnih pantera iz Illinoisa i ima zadatak pratiti njihova karizmatičnog vođu, predsjednika Freda Hamptona te nalazi radost u manipuliranju svojim suborcima i ljudima za koje radi.
FBI doušnik William O'Neal (LaKeith Stanfield) infiltrira se u stranku Crnih pantera iz Illinoisa i ima zadatak pratiti njihova karizmatičnog vođu, predsjednika Freda Hamptona (Daniel Kaluuya). S karijerom lopova, O'Neal uživa u opasnosti da će manipulirati i svojim suborcima i svojim voditeljem, specijalnim agentom Royem Mitchellom (Jesse Plemons). Hamptonova politička snaga raste baš kad se zaljubi u kolegicu revolucionarku Deboru Johnson (Dominique Fishback). U međuvremenu se vodi bitka za O'Nealovu dušu. Hoće li se uskladiti sa silama dobra? Ili pokoriti Hamptona i Pantere na bilo koji način, kako zapovijeda direktor FBI-a J. Edgar Hoover (Martin Sheen)? Inspiriran istinitim događajima.

Slike

Juda i crni mesijaJuda i crni mesijaJuda i crni mesijaJuda i crni mesijaJuda i crni mesijaJuda i crni mesija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.