OPIS

Smješten na svom drvetu, gospodin Sova svakog dana iz lokalnih novina „Dnevne basne“ čita prekrasne priče o urnebesnim pustolovinama šarene posade pernatih i krznatih životinja koje žive u bajkovitoj šumi.
Smješten na svom drvetu, gospodin Sova svakog dana čita iz lokalnih novina „Dnevne basne“ prekrasne priče o događajima u Basnozemlji, a posebno o nezgodama, svađi, iskustvima i osjećajima njezine šarolike posade krznatih i pernatih životinjskih stanovnika. Gospođica Roda, gospodin Vrana i ostatak ekipe stvorili su zajednicu gotovo „slučajno“. Njihovi različiti karakteri i različita raspoloženja često se sukobljavaju, ali uvijek će paziti jedni na druge i pokazati suosjećanje. Njihove urnebesne pustolovine upozoravaju na izazove i nagrade zajedničkog života, spajajući privlačnu jasnoću klasičnih basni s nestašnim, modernim smislom za humor.

Slike

Dnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basneDnevne basne

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.