OPIS

Triler o misterioznom umorstvu mlade žene i drugoj ženi koja useljava u njezin stan i nađe se u gotovo identičnoj opasnosti. Nedavno rastavljena Carly Norris (Sharon Stone) useljava se u otmjenu stambenu zgradu u New Yorku. Ondje je dočeka topla dobrodošlica dvaju susjeda: popularnog pisca Jacka Landsforda (Tom Berenger) te bogatog softveraša Zekea Hawkinsa (William Baldwin). No čim se Carly useli, netko je počne snimati. Njezine mračne strasti počinju bujati i ona ulazi u virtualni svijet koji briše granice između stvarnosti i jave.
William Baldwin je dobio nagradu MTV za ulogu u ovom film. Sharon Stone je nominirana za istu nagradu 1994. godine.

Slike

SliverSliverSliverSliverSliverSliverSliverSliverSliverSliverSliverSliver

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Negativ (2017)

    image
    Nakon što je fotografirao ženu na ulici, amaterski fotograf Hollies je u šoku kada ona pokuca na vrata njegovog stana i prijeti mu životom.
  • Ovo je tvoja smrt (2017)

    image
    Nakon što voditelj reality showa Adam uživo u TV prijenosu spriječi ubistvo jedne učesnice showa, dobiva nevjerovatnu ponudu. Adam treba da bude domaćin nove...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.