poster

Nemoralna ponuda

Indecent Proposal (1993)

Režiser: Adrian Lyne
RTL Zwei | sutra | 20:15


Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(83 glasova)

OPIS

U posljednjem pokušaju da spase svoju kuću iz snova, mladi bračni par, David i Diana krenu u Las Vegas kako bi kockanjem osvojili novac za hipoteku. Nakon što izgube sve, tajanstveni milijarder ponudi im milijun dolara za noć s Dianom.
Demi Moore i Woody Harrelson igraju Dianu i Davida Murphyja, bračni par koji je skupa još od srednje škole i kojem dobro ide u životu – Diana je uspješna agentica za nekretnine, a David je idealističan arhitekt koji je izgradio kuću iz snova uz ocean – sve dok se nije dogodila recesija. David odjednom gubi posao, a oni ne mogu plaćati kredit. Potpuno švorc, pozajme 5000 dolara od Davidova oca i upute se u Las Vegas kako bi pokušali osvojiti novac za hipoteke na njihovoj kući. Isprva osvoje 25.000 dolara – ali kuća neminovno uvijek pobjeđuje te oni na kraju sve izgube. Dok Diana u otmjenom butiku kasina pokušava ukrasti bombone, primijeti je milijarder John Gage (Robert Redford) i ona ga odmah privuče. John pozove Dianu i Davida na raskošnu zabavu te ondje ponudi Davidu milijun dolara za noć s njegovom suprugom.

Slike

Nemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponudaNemoralna ponuda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.