Večiti derbi Crvena Zvezda – Partizan naTV Arena Sport 1 Premium

štvrtok 7. marca 2024 14:42

Derbi utakmica 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije : Crvena Zvezda – Partizan odigraće se subotu 9. marta (ožujka)na stadionu “Rajko Mitić” sa početkom u 17.00 časova.Utakmucu će prenositi TV Arena Sport 1 Premium. Posle 23 odigrana kola Partizan  je na prvom mestu sa 59 bodova, Crvena Zvezda je na drugom mestu sa 58 bodova. Gledajući sadašnju situaciju za mnoge je veliko iznenađenje što je Partizan uopšte došao u poziciju da se bori za titulu jer je Crvena Zvezda uložila daleko više novca u igrački kadar i zaradila više novca ulaskom u ligu šampiona. Međutim loši rezultati u ligi šampiona i domaćem prvenstvu poremetili su atmosferu što je rezultiralo smenom skupo plaćenog trenera Baraka Bahara od koga se mnogo više očekivalo. Skorašnjim dolaskom novog – starog trenera Vladana Milojevića čini se da stvari polako dolaze na svoje.
Sa druge strane Partizan je imao dosta kadrovskih problema, rano su ispali iz evro kupova i samim tim bez planirane zarade. Najvatreniji navijači grobari sa juga već duže vreme ne dolaze na utakmice nezadovoljni radom uprave kluba tražeći njihovu ostavku.Interesantno je da najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović koji je priznat u evropskim takmičenjima neće suditi derbi jer oba kluba nisu zadovoljna njegovim delenjem pravde, naročito Crvena Zvezda, koja je tražila njegovo izuzeće sa njehih utakmica. Na veliko iznenađenje derbi će suditi manje poznati Pavle Ilić koji je tek letos počeo suditi utakmice najjaceg ranga, do sada je sudio utakmice prve lige Srbije (2.liga). Partizan nije pobedio u gostima Crvenu Zvezdu prethodnih 9 derbija.
 
 
Post Večiti derbi Crvena Zvezda – Partizan naTV Arena Sport 1 Premium je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Arena Sport 1 Premium Viac

Posledné správy:

Poskytovateľ správ

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.