Eminem: Venom – pjesma jača od filma, mala škola mumble rapa rap jadnicima 21. stoljeća

štvrtok 11. októbra 2018 20:25

Evo ga konačno. Dok film ljuti kritičare diljem svijeta, a publika hrli pogledati što ih očekuje u kinima od novog Marvelovog superheroja, Spidermanovog antagonista, dotle jedna drugačija vrsta superheroja poput Eminema poslije osporavanog albuma “Kamikaze” lansira jednu od najboljih pjesama karijere. Luis Resto se nabacivao frljenjem atmosfere, synth akorda, dotle je Em pokazivao mumble rapperima kako se mumlja sa smislom.
Konačno se Eminemov reperski genij opet složio s beatom, melodijom, atmosferom i ostalim reperima često manje bitnim dijelovima stvari. U tom slučaju nema praznih mjesta, nema nepoznanica, nema sumnji a kamoli smetnji između ljudi željnih stvari koje će trajati. Kao u slučaju sjajne “Lose Yourself” iz 8 Mile soundtracka i biopica njegove karijere, očito mu filmovi leže, tako je Eminem s Venomom zakucao stvarčinu koja će mu nadživjeti “Kamikaze” s moguće i flm. (JA)
9/10

Viac

Posledné správy:

Poskytovateľ správ

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.