SEZóNA: 1

EPIZODA: 2 - PENTAGRAM

OBSAH

Po konfrontaci s Marcusem a skupinou přeživších lidí přivede Matka pět z jejich dětí narozených na Zemi - Tempest, Paula, Huntera, Holly a Vitu - do osady. Zatímco se spolu s Otcem pomáhá nově příchozím přizpůsobit novému životu, osamocený Marcus bojuje o přežití na planetě Kepler-22b. Campion se snaží být svým novým přátelům k dispozici, ale začíná pochybovat o Matčiných úmyslech.

Fotografie

Vychovaní vlkmiVychovaní vlkmiVychovaní vlkmiVychovaní vlkmiVychovaní vlkmiVychovaní vlkmiVychovaní vlkmi

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • The Ipcress File (2022)

    image
    As the Cold War rages, ex-smuggler turned reluctant spy Harry Palmer finds himself at the centre of a dangerous undercover mission, on which he must use his links...
  • Intruders (2017)

    image
    Intruders features horror stories of terrifying animal home intrusions across America. Powerful dramatizations tell the story of the fight to reclaim homes.
  • Nový Amsterdam (2018)

    image
    Dr. Max Goodwin is brilliant, charming -- and the new medical director at America's oldest public hospital. While he's set on tearing down the bureaucracy to...
  • Anwälte der Toten (1999)

    image
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.